$settings->get('email')]) ?>
Biolaakso

Yrittäjä, liity edelläkävijöiden joukkoon!

Teksti: Hanna Tölli, Centria-amk

Mietityttävätkö vastuullisuusasiat ja miten niistä voisi viestiä ymmärrettävästi? Onko termi vihreä siirtymä jo tuttua juttua? Miten yrityksemme vastaa tulevaisuuden haasteisiin ympäristö- ja sosiaalisissa kysymyksissä? Miten tasapainottaa vastuullisuus ja taloudellinen kannattavuus?

Centria-ammattikorkeakoulun asiantuntijat tarjoavat osaamistaan Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen yrityksille. SustainChange-hankkeen tavoitteena on kehittää ja lisätä mikro- ja pk-yritysten tietoisuutta vastuullisuudesta, kykyä johtaa tehokkaammin ja vastuullisesti muutostilanteissa sekä kykyä viestiä vastuullisuustoimista.

Koulutukset järjestetään keväällä (tammi-kesäkuu) ja syksyllä (elo-joulukuu) 2023. Koulutus sisältää aloitustapahtuman, verkko-oppimisympäristön, webinaareja, työpajoja ja yhteenvetoaamupäivän. Järjestettävä koulutus on maksutonta.

Hankkeen tuottamat Vastuullista muutosta -podcastit ovat kaikkien kuunneltavissa spotify-suoratoistopalvelussa.

Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus sekä Kokkolan kaupunki. REACT-EU-hankkeet rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

”Vastuullisuus usein mielletään hankalaksi ja ahdistavaksi aihepiiriksi, johon on hankala tarttua. Todellisuudessa vastuullisuus on ihan järkeviä ja käytännönläheisiä tekoja, joita yrityksissä tehdään jo. Koulutus keskittyykin tekemään vastuullisuudesta helposti lähestyttävää ja viestittävää, jotta yritykset pysyvät kilpailukykyisinä.”

Lisätietoja:
Centria-ammattikorkeakoulu
Mira Valkjärvi
Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet
050 571 2082

Kokkolan alueen yrityksiä kokoontui Centrialle pohtimaan vastuullisuuskysymyksiä tammikuun lopussa järjestetyssä tilaisuudessa. Kuva: Heli Salmela
Kokkolan alueen yrityksiä kokoontui Centrialle pohtimaan vastuullisuuskysymyksiä tammikuun lopussa järjestetyssä tilaisuudessa. Kuva: Heli Salmela