$settings->get('email')]) ?>
Biolaakso

MTK Keski-Pohjanmaa tiedottaa

  • MTK Keski-Pohjanmaa haluaa kiittää kaikkia näyttelyvieraita, jotka kävivät meidän Jos lehmät puhuisivat -näyttelyissä Kalajoella, Kokkolassa ja Kaustisella.
  • Välitä viljelijästä -toimintaan on tullut muutoksia elokuussa Melan Välitä Viljelijästä -projektissa aloittanut Katja Leppälä, hoitaa tilakäynnit MTK Keski-Pohjanmaan alueella. Aiemmin tilakäynnit hoidettiin MTK Keski-Pohjanmaan Myötätuulta tuottajalle -hankkeen kautta.
    Katja on viljelijöiden tukena, oli asia pieni tai suuri. Häneen tulee ottaa rohkeasti matalalla kynnyksellä yhteyttä! Apu on maksutonta ja luottamuksellista. Katjan kautta on mahdollista hakea ostopalvelusitoumus työnohjaus- tai terapiapalveluihin. Katjan tavoitta: puh. 050 406 9614, tai katja.leppala(at)mela.fi
  • Tietolinkki-hankkeen lokakuu käynnistyy ajankohtaisten aiheiden merkeissä. Tuuli- ja aurinkovoimasuunnitelmia on tekeillä monissa alueemme kunnissa, ja aihepiiriin liittyvät asiat herättävät kysymyksiä. Niihin haetaan vastauksia Maankäytön ajankohtaiset aiheet -webinaarissa.
    Maatilojen syysinfossa puolestaan muistutetaan useista tärkeistä ja hoksattavista asioista. Syysinfo järjestetään webinaarina. Syysinfossa on lyhyitä tietoiskuja syysilmoituksesta, lannanlevityksestä, raivioista ja muista ajankohtaisista aiheista!
    Tapahtumiin voi ilmoittautua ennakkoon ja esittää myös ennakkokysymyksiä. Ilmoit. hankkeen sivujen kautta. Osallistumislinkit löytyvät myös Tietolinkki-hankkeen sivuilta ennen tapahtuman alkua: www.kpedu.fi/tietolinkki/tapahtumat