Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet
Biolaakso

Kumppanuustapaamiset käynnissä

Biolaakson Neuvottelukunnassa sovittiin, että koordinaattori vierailee sopimuskumppaneiden luona. Nyt keskustelut on käyty seitsemän kumppanin osalta ja 16 on vielä edessäpäin. Vierailut vaihtuivat kevään aikana videotapaamisiin - kävi niin kuin monen hyvän suunnitelman kanssa käy, täytyy soveltaa ja sopeutua vallitseviin olosuhteisiin. Tänä keväänä kaikki olemme sopeutuneet korona-aikaan. Ja hyvin tämä etäyhteydelläkin tuntuu sujuvan.

Kumppanuustapaamisissa on kartoitettu kumppanien kiertotalousaloitteita ja kiertotalousmittareita sekä mitä toiveita ja tavoitteita kumppaneilla on Biolaaksolle. Tapaamisissa on keskusteltu myös ajankohtaisista asioista ja millä toimin näkyvyyttä voidaan parantaa viestinnässä, tapahtumissa yms. niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Palaute tapaamisista on ollut positiivista. Tapaamisissa on pystytty keskittymään kunkin organisaation omista lähtökohdista nouseviin teemoihin ja on löydetty hyvin hankkeiden välisiä yhteistyömahdollisuuksia esimerkiksi erilaisien tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisessä. Yhteistyö on syventynyt myös tiedotuksen osalta ja joitakin kumppanuustapaamisissa nousseita juttuaiheita saattekin lukea tästä uutiskirjeestä sekä myös verkkosivuiltamme.

Tiina Aittola

Biolaaksossa on yhteensä 23 sopimuskumppania. Kevään aikana on ehditty vierailla ELY-keskuksella, Gtk:lla, Centrialla ja Keski-pohjanmaan kuntayhtymällä. Lisäksi on pidetty videotapaamiset Oulun ja Jyväskylän yliopiston sekä Kaustisen seutukunnan kanssa.