$settings->get('email')]) ?>
Biolaakso

Tervetuloa Positiivista varausta -tapahtumaan Kokkolaan!

Aika: 13.11. klo 13-15

Paikka: Kampushalli, Teknologiakatu 8, 67100 Kokkola

Suomalaisella akkualalla on edessään vuosikymmenen mahdollisuus. Tule aitiopaikalle seuraamaan, miten voit olla mukana ratkaisemassa sähköistyvän maailman haasteita. Tapahtumassa kurkistetaan akkualan tulevaisuuteen otsikolla "Akuista virtaa vuosikymmeniksi?".

Kohderyhmä: Tapahtuma on tarkoitettu alasta kiinnostuneille sekä alaa jo opiskeleville yläkoululaisista yliopisto-opiskelijoihin.

Tapahtuman puhujina ovat Umicoren tutkimusjohtaja Janne Marjelund, professori Ulla Lassi Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksesta, yrittäjä Jesse Haapala ja Keliberin tehdaspalvelujohtaja Manu Myllymäki. Paneelissa myös Kpedun perustutkinto-opiskelijat Jesse Peltola ja Jere Puikko.

Tilaisuuden juontavat kemian lehtori Reija Harlamow, Centria-ammattikorkeakoulusta ja yrityskehittäjä Pekka Pohjola, Kokkolanseudun Kehitys Oy:stä.

Tapahtuma on osa Suomen kiertävää Positiivista varausta -kiertuetta, jonka tarkoituksena on kasvattaa ymmärrystä suomalaisen akkualan roolista sähköistyvän maailman haasteiden ratkaisemisessa. Kiertue on osa kansallisen akkustrategian toteutusta ja sen mahdollistaa Työ- ja elinkeinoministeriö.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan - Nähdään pian!